Біблія (перекл. Івана Огієнка)
This action may take several minutes for large corpora, please wait.
doc#0 опаски собі <g/> . 8 І почули вони голос Господа Бога <g/> , що по раю ходив <g/> , як повіяв денний холодок <g/> . І
doc#0 . І сховався Адам і його жінка від Господа Бога серед дерев раю <g/> . 9 І закликав Господь Бог до
doc#0 Салиму <g/> , виніс хліб та вино <g/> . А він був священик Бога Всевишнього <g/> . 19 І поблагословив він його та й
doc#0 його та й промовив <g/> : Благословенний Аврам від Бога Всевишнього <g/> , що створив небо й землю <g/> . 20 І
doc#0 содомському <g/> : Я звів свою руку до Господа <g/> , Бога Всевишнього <g/> , Творця неба й землі <g/> , 23 що від
doc#0 Сарра в віці дев'ятидесяти літ уродить <g/> ? 18 А до Бога сказав Авраам <g/> : Хоча б Ізмаїл жив перед лицем
doc#0 в Беер-Шеві <g/> , і кликав там Ім'я Господа <g/> , Бога Вічного <g/> . 34 І Авраам пробував у филистимській
doc#0 до землі Господеві <g/> , і поблагословив Господа <g/> , Бога пана мого Авраама <g/> , що Він провадив мене дорогою
doc#0 гнів Яковів на Рахіль <g/> , і він сказав <g/> : Чи я замість Бога <g/> , що затримав від тебе плід утроби <g/> ? 3 І сказала
doc#0 Яків ім'я того місця <g/> : Пенуїл <g/> , бо бачив був Бога лицем у лице <g/> , та збереглася душа моя <g/> . 31 32-32 І
doc#0 його немає кому <g/> . І сказав до них Йосип <g/> : Чи ж не в Бога відгадки <g/> ? Розповіджте но мені <g/> . 9 І оповів
doc#0 , це значить <g/> , що справа ця постановлена від Бога <g/> , і Бог незабаром виконає її <g/> . 33 А тепер нехай
doc#0 дня Йосип промовив до них <g/> : Зробіть це і живіть <g/> . Я Бога боюся <g/> , 19 якщо ви правдиві <g/> . Один брат ваш буде
doc#0 , Твердиня синів Ізраїлевих <g/> . 25 Проси ти від Бога <g/> , свойого Отця <g/> , і Він допоможе тобі <g/> , і проси
doc#0 зло були заподіяли <g/> ! А тепер вибач гріх рабам Бога батька твого <g/> ! І заплакав Йосип <g/> , як вони
doc#0 промовив до них <g/> : Не бійтеся <g/> , бо хіба ж я замість Бога <g/> ? 20 Ви задумували були на мене зло <g/> , та Бог
doc#0 , то нехай живе <g/> . 17 Але баби-сповитухи боялися Бога <g/> , і не робили того <g/> , як казав їм єгипетський цар <g/> . І
doc#0 І сталося <g/> , тому <g/> , що ті баби-сповитухи боялися Бога <g/> , то Він будував їм доми <g/> . 22 І наказав фараон
doc#0 кричали <g/> . І їхній зойк через ту роботу донісся до Бога <g/> . 24 І почув Бог їхній стогін <g/> . І згадав Бог Свого
doc#0 Мойсей обличчя своє <g/> , бо боявся споглянуть на Бога <g/> ! 7 І промовив Господь <g/> : Я справді бачив біду